Fii pregatita pentru intalnirea parintilor tai cu ai lui

intalnirea parintilorIntalnirea dintre familia ta cu ai viitorului tau sot este o intalnire care nu se poate evita oricat ti-ai dori asta. Este mai bine sa se cunoasca inainte de nunta decat la petrecerea nuntii.

Daca nici tu nu i-ai cunoscut dar printul te-a cerut de sotie, si ai acceptat, e important ca intai sa te cunoasca pe tine si apoi sa isi cunoasca cuscrii. Dupa ce ajung sa te cunoasca este randul sa organizati o intalnire oficiala cu parintii tai si a lui. Prima data stabiliti fiecare din ce nivel social face parte pentru a alege cat mai bine locul intalniri. Doar nu vrei sa se simta ai tai prost sau ai lui, ca mancarea costa prea mult sau prea putin, daca ati decis sa va intalniti la un restaurant. Daca stati deja impreuna ii puteti chema la voi si astfel nu va mai exista problema ca cine plateste masa.

In unele zone obiceiul e ca parintii viitorului mire sa vina in vizita la parintii fetei.  Acestia trebuie sa ceara fata oficial pentru ca sa devina mireasa pentru fiul lor. Insa daca parintii stau in localitati diferite poate e mai bine sa va intalniti undeva la mijloc pentru a nu exista unele vorbe ca ei trebuiau sa vina, ba ca ceilalti trebuiau.

Daca locuiti in aceeasi zona e posiibl ca ei deja sa se cunoasca insa asta nu te scapa de o intalnire in sase pentru ca indiferent de situatie logodna trebuie sarbatorita printr-o intalnire oficiala a cuscrilor.

Atat tu cat si viitorul tau sot trebuie sa fiti pregatiti pentru toate discutiile ce vor avea loc si bine ar fi sa vorbiti inainte fiecare cu parintii lui putin despre parintii celui cu care iti intemeiezi o familie, pentru a evita anumite situatii penibile care ar putea avea loc. Fiecare om e diferit si desi la prima impresie toti vor sa dea bine se pot intampla si mici incidente neplacute.

Dupa ce iti informezi familia cu privire la intalnirea lor cu viitorii tai socrii vorbeste si cu logodnicul tau si stabiliti de la inceput unele subiecte de conversatie de la care sa nu va abateti sau mici glume care vor putea inbunatatii atmosfera.

Nu trebuie sa ai prea mari emotii pentru ca indiferent ce se intampla si cum decurge intalnirea  tot cu el te vei casatori insa daca va ganditi sa aveti destul de repede copii sau veti avea nevoie de ajutorul lor in viitorul apropiat atunci de la inceput incearca sa faci sa fie totul bine.
 

1 Comment

  1. Virtual server says:

    Sunt multe lucruri pe care parintii nostri nu ne pot invata si am dat exemplul financiar pentru ca stiu ca foarte multi tineri se lovesc azi de lipsa de viziune si intelegere a parintilor care dau sfaturi fara a avea ei insisi rezultate.

Lasa un comentariu

Copyright © 2011 Viata Femeii